England går til at vinde start som Harry Kane spiller helt mod Tunesien

Kaptajn Harry Kane kom til redning med to maring;l, den anden en dramatisk skadesvinder, da England startede deres World Cup Group G-kampagne med en stammende 2-1 sejr over Tunesien mandag.

Harry Kane scorede i det 91. minut i Volgograd til kl se ud af Tunesien, efter at Ferjani Sassis straff havde annulleret Kanesi billige fodboldtroslash;jertidlige aring;bner. Neville, der spillede paring; tre verdensmesterskaber med England, siger, at den angst, der ville have indfanget, nu er blevet undgaring;et med Kane's vitale vinder i gruppe G-sammenstoslash;d.

Tunesien blev afleveret en kontroversiel foslash;rste halvlegsstraf, da Kyle Walker blev doslash;mt til paring; have forvirret Fakhreddine Ben Youssef. England foslash;lte, paring; de kunne have havde to straffe, da Kane i England VM 2018 fodboldtroslash;jerblev haring;ndteret i kassen af de tunesiske forsvarere.

Elsker Fodbold med venner...
ما را در سایت Elsker Fodbold med venner دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : aansigtfodbold3 بازدید : 80 تاريخ : سه شنبه 2 بهمن 1397 ساعت: 2:54