Gonzalo Higuain undskylder for Juventus røde kort

Juventus forsvareren Medhi Benatia er tilfreds med Juventus '2-0 sejr over AC Milan, da de opretholder deres bedste.Higuain havde chancen for at komme fra banen, men saring; hans lave indsats sendt paring; stolpen af Wojciech Szczesny.

Cristiano Ronaldo i billige fodboldtroslash;jerslog punkterne ni minutter fra tiden, foslash;r Higuain tabte kontrol, tog op to hurtige gule kort og raste paring; dommeren. Ronaldo fordoblede gaelig;sternes fordel i anden halvleg efter at Mario Mandzukic havde aring;bnet scoren inden for otte minutter.

Higuain, der kom til Milano fra Juventus i sommer, savnede en straf og blev senere sendt ud i raseri. Mesterne havde allerede etableret et ottende minuts led gennem Mario Mandzukic og fik resultatet sikkert takket vaelig;re Ronaldo's sealer i Juventus fodboldtroslash;jerni minutter fra tiden.

Elsker Fodbold med venner...
ما را در سایت Elsker Fodbold med venner دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : aansigtfodbold3 بازدید : 89 تاريخ : سه شنبه 2 بهمن 1397 ساعت: 2:54